Vremea începe să se răcească
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

O uşoară schimbare a vremii este aşteptată începând de joi. Schimbarea se va simţi în special în jumătatea estică a ţării. Vremea nu apucă să se răcească bine, că în weekend din nou se încălzeşte.

Masa aceasta de aer nu ne atinge însă decât cu marginea ei sudică, aşa că vorbim de o trecere rapidă. Vremea nu apucă să se răcească bine joi şi vineri, că în weekend din nou se încălzeşte. Mai mult, ploile nu se arată decât sporadic prin jumătatea de est a ţării.

Vremea se răceşte joi. Toamna pare în sfârşit că îşi ia avânt în estul şi sud-estul ţării, unde vin ploi, dar slabe şi răzleţe. Vântul se intensifică în Moldova, Bărăgan şi Dobrogea, dar în rest tot soarele dă tonul zilei. În depresiuni şi în Moldova maximele nu mai trec de 18 grade, în timp ce spre Turnu Severin şi Craiova se pot atinge încă 27 de grade.

Bucureştenii au şi ei joi parte de o răcorire a vremii, cu 24 de grade la amiază şi vânt ceva mai alert. Dar ploile sunt puţin probabile.

Vineri,norii rămân peste jumătatea de est a ţării. Maximele se opresc la 18-19 grade în depresiuni şi în Moldova, dar urcă spre 26 la Timişoara, Turnu Severin şi Craiova. Vântul se domoleşte şi mai prezintă intensificări doar la munte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel