Vrei să te vaccineze Valeriu Gheorghiță? Ce trebuie să faci la MARATONUL VACCINĂRII
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Maraton de vaccinare
Maraton de vaccinare
Începe primul maraton de vaccinare din București! Se va desfășura în perioada 7-9 mai la Sala Palatului și Biblioteca Națională.

Președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), dr. Valeriu Gheorghiță, a anunțat că va vaccina și el în cadrul maratonului din București.

”Vaccinul distribuit va fi cel de la compania Pfizer, sunt peste 1000 de voluntari înscriși la acest demers.”, a precizat Valeriu Gheorghiță. De asemenea, președintele CNCAV a atras atenția că ”inclusiv eu voi fi prezent și voi vaccina în ziua de vineri, în centrul de la Sala Palatului”.

Valeriu Gheorghiță va fi prezent începând cu ora 16.00

Serurile vor fi administrate 24 de ore din 24, cu pauze de curățenie, în cele 50 de cabinete: 10 la Biblioteca Națională și 40 la Sala Palatului. Va vaccina însuși coordonatorul campaniei, medicul Valeriu Gheorghiță. El este unul dintre cei aproximativ 1.200 de voluntari care vor vaccina în cadrul maratonului. Va fi prezent acolo de la ora 16.00.

STB va avea linii care vor circula și noaptea pentru a duce bucureștenii la vaccinare, a anunțat, primarul general Nicușor Dan. Autobuzele vor circula pe liniile 104, 117, 178, 300, 313 și 368.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel