Voturile la două secții din Sectorul 2 se numără chiar în acest moment. Radu Mihaiu e însă tot nemulțumit
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Foto: DC News
Foto: DC News
Voturile din secţiile 195 şi 265 se renumără, de la ora 13,00, la Biroul Electoral Sector (BES) 2, care a respins renumărarea şi în celelalte 34 de secţii, însă USR a contestat această decizie şi aşteaptă rezultatul demersului său, a informat edilul Sectorului 2, Radu Mihaiu, candidat pentru un nou mandat din partea Alianţei Dreapta Unită (ADU).

"Au aprobat renumărarea a două secţii: 195 şi 265; o fracţie infimă din cele care ridică semne mari de întrebare. Grosul l-au respins. Nu au adresat deloc problema voturilor în plus. Nu au verificat secţiile unde PV-urile sunt falsificate. Nu vor să deschidă secţiile unde au existat buletine preştampilate motivând că 'ştiu ei că astfel de buletine nu au ajuns în urnă'. Cum? Asta nu mai explică nimeni... Ni se aruncă firimituri, în timp ce răspunsurile la întrebări rămân închise în sacii cu voturi", a scris edilul Sectorului 2, Radu Mihaiu, duminică, pe Facebook.

El a anunţat, anterior, că reprezentanţii Alianţei Dreapta Unită vor verifica aceste două secţii.

"Vom aduna toate dovezile posibile de care la un moment dat justiţia va avea nevoie. Există cel puţin 8 plângeri penale după votul de la Sectorul 2. Dacă politic există un risc să muşamalizeze frauda, mereu va exista justiţia care va putea să facă lumină", a mai adăugat Radu Mihaiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel