Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 23 noi 2020 / 14:42
Orban: Am luat măsuri severe, chiar cu riscul de a pierde voturi
Ludovic Orban
Premierul Ludovic Orban a declarat că Guvernul PNL a luat măsuri dure pentru a limita răspândirea COVID-19, și asta chiar cu riscul pierderii unor voturi la alegerile parlamentare.

Întrebat dacă măsurile anti-coronavirus vor deveni mult mai dure după alegerile parlamentare din 6 decembrie, premierul Ludovic Orban a răspuns:

"Măsurile pe care le luăm nu au legătură cu alegerile. Am luat măsuri severe, chiar cu riscul de a pierde voturi. Am luat măsuri în primă fază care erau aplicabile la nivel local în funcţie de rata de infectare, după care am mai luat un set de măsuri naţionale, care au generat nemulţumire din partea multor români.

A trebuit să luăm aceste măsuri şi iată că ele au reuşit să îşi demonstreze eficacitatea, pentru că suntem în a treia săptămână consecutivă în care suntem relativ la un plafon, iar în săptămâna care a trecut a început să crească numărul de vindecări, ba chiar am avut prima zi în care numărul de vindecări a fost mai mare decât numărul persoanelor care s-au infectat. Măsurile pe care le-au luat au efecte".

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro