Vot final pentru conversia creditelor CHF. Când va fi luată decizia
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a anunţat că legea privind conversia creditelor în franci elveţieni va primi un vot final  săptămâna viitoare. Dragnea a anunţat că ar putea fi scos şi pragul de 250 000 de franci elveţieni, limita iniţială pentru care ar fi putut fi făcută conversia.  

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, anunţă că săptămâna viitoare legea privind conversia creditelor în franci elveţieni va primi vot final şi reaminteşte că a fost eliminat amendamentul legat de pragul de 50%, proiectul fiind astfel fără gradul de îndatorare.

Am promis, am realizat! Ieri dimineaţă am eliminat amendamentul legat de pragul de 50%. Acum proiectul de lege este fără gradul de îndatorare. Ieri, colegii de la PNL nu au fost în sală. Şedinţa a fost anulată. Luni facem vot final. Am primit, în ultimele zile, mai multe mailuri şi mesaje pe FB de la oameni care sunt în această suferinţă. Un mail era foarte explicit, descria situaţia unui credit de 275.000 CHF luat acum 9 ani, iar azi cetăţeanul avea în continuare de plătit 220.000 CHF. Nu am nimic cu sistemul bancar, este total necesar, dar în această situaţie subjugă familia. Noi putem scoate pragul de 250.000, iar în acest caz votul final ar fi amânat doar cu o zi, deci cel târziu marţi legea ar fi adoptată, a precizat Dragnea pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel