Voropchievici: Zile şi numere norocoase în 2023 pentru patru zodii
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici
Numerologul Mihai Voropchievici a spus, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, care sunt zilele şi numerele norocoase în 2023 pentru zodii.

Iată numerele și zilele norocoase aferente anului 2023:

Numere norocoase Berbec - 15, 17, 29 și 32. Zile norocoase: 3 și 16 martie, 25 mai, 7 iunie, 18 august, 10 octombrie și 25 decembrie.

Numere norocoase Taur - 5, 14, 39 și 8. Zile norocoase: 5 aprilie, 5, 16, 17 mai, 21 septembrie și 25 noiembrie.

Numere norocoase Gemeni - 5, 16, 23 și 50. În fiecare lună din 2023, Gemenii au zile norocoase următoarele date calendaristice: 10, 13, 20.

Numere norocoase Rac - 3, 15, 34 și 65.  Zile norocoase: 3, 8, 9 martie, 6 și 25 iunie, 14 și 15 iulie, 18 septembrie, 19 noiembrie. Ziua norocoasă a anului este 30 august. 

Numerologul Mihai Voropchievici a venit cu aceste cifre la emisiunea Adevăruri ascunse, prezentată de Cătălina Porumbel la Antena 3.

VEZI ȘI: Voropchievici: Horoscopul păcatelor Capricorn, Vărsător, Pești. S-a aflat cine este leneșul zodiacului

Mihai Voropchievici a venit cu păcatele zodiilor.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse realizată de Cătălina Porumbel, horoscopul păcatelor.

Horoscopul păcatelor - Capricorn

„Nativii din Capricorn sunt muncitori, dar au o meteahnă: nu muncesc degeaba, vor bani, vor onoruri, vor să acapareze. Dacă merge la cumpărături pentru un sul de hârtie, vine cu cinci pentru că erau la ofertă. Prin dorința de a avea mult dintr-un produs vrea să arate că este bogat. La el, lăcomia înseamnă bogăție. Dacă le dai bai pe mână, găsești cămara plină. Când deschizi ușa, toate cad pe tine. Devin sufocanți prin dorința de a avea mult. Dăruiesc doar celor pe care îi iubesc”, a zis Mihai Voropchievici. 

Horoscopul păcatelor - Vărsător

„Vărsătorul este falsul profet. Este inteligent, iar scopul său în viață este să ajute umanitatea. Scoate total divinitatea din ecuație. Cea mai mare greșeală a nativilor din Vărsător este să creadă că tot ce fac este datorită inteligenței lor. Ei sunt însoțiți de divinitate, dar ei se cred numărul 1 mereu. Abia când pierde, își dă seama că nu este atât de inteligent, ci mândru și infatuat”, a spus Mihai Voropchievici. 

Horoscopul păcatelor - Pești

„Sunt leneși. Dacă vrei să te cerți cu cineva în zodia Pești, dă-i ceva de făcut când trândăvește. Sare și te ajută, dar este și visător când vine vorba de relaxare. Este total aerian. Amână acțiunea și vrea mai mult să stea. Nu există visător mai mare ca tine, lucru care te face să miști lent și să fii în lumea ta. Uneori ești complet sedentar. Ești leneșul zodiacului”, a mai zis Mihai Voropchievici. 

VEZI ȘI: Mihai Voropchievici: Horoscopul păcatelor pentru Balanță, Scorpion și Săgetător - https://www.dcnews.ro/mihai-voropchievici-horoscopul-pacatelor-pentru-balanta-scorpion-si-sagetator_904729.html

VEZI ȘI: Voropchievici: Horoscopul păcatelor Rac, Leu, Fecioară - https://www.dcnews.ro/voropchievici-horoscopul-pacatelor-rac-leu-fecioara_904579.html

VEZI ȘI: Mihai Voropchievici: Horoscopul păcatelor pentru Berbec, Taur și Gemeni - https://www.dcnews.ro/mihai-voropchievici-horoscopul-pacatelor-pentru-berbec-taur-si-gemeni_904467.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel