Voiculescu, avertisment pentru HORECA: Dacă aş avea un restaurant, m-aş gândi de două ori înainte de redeschidere
Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, recomandă precauție în adoptarea măsurilor de relaxare impuse în contextul epidemiei de COVID-19.
Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat că dacă ar avea un restaurant, s-ar gândi de două ori înainte de redeschidere, făcând astfel referire la măsurile de relaxare luate în mai multe zone din țară după scăderea ratelor de infectare.
Întrebat miercuri într-o conferinţă de presă dacă redeschiderea restaurantelor este benefică, Voiculescu a răspuns: "Trebuie să fim precauţi. Noi toţi. Şi la nivel personal, şi la nivel profesional. Dacă aş avea un restaurant, m-aş gândi de două ori".
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Ascultă articolul în limba română Listen to the article in English Écoutez l'article en français Playlist audio - ascultă toate știrile
- Cine a furat România. Cea mai mare propagandă a fost scoasă la iveală
- BANCUL ZILEI: De ziua soacrei
- Funeriu: E o greșeală fundamentală să părăsești România sau Republica Moldova pentru a te muta mai la Vest
- Pască fără aluat. Rețeta lui Liviu Dragnea pentru Paște 2024 / video
- Condiment folosit de Paște plin de pesticide
- Ursul a dat iama în gospodăria lui Adrian Năstase. Prima reacție a fostului premier / foto în articol
- Nicușor Dan: De ce nu e apă caldă în București / video
- Avea mici afaceri de 20 de ani în România, dar a plecat în UK, cu toată familia. ”În HoReCa, erau cele mai mari și mai grele controale. Veneau la două săptămâni și nu plecau fără... ”
- Când se termină coșmarul de pe Prelungirea Ghencea. Nicușor Dan spune de ce lucrările durează foarte mult. ”Tot timpul așteptăm unii după alții”
- De ce criptomonedele sunt „un mare nu”. Mitroi (analist de investiții): E eminamente speculativ. Creșterea vine doar din achiziția altcuiva