Vladimir Putin, mesaj pentru ruși după ce s-a vaccinat anti-Covid-19
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Preşedintele Vladimir Putin i-a îndemnat pe ruşi să se vaccineze împotriva COVID-19, la mai puţin de o săptămână după ce liderul de la Kremlin s-a vaccinat şi el împotriva coronavirului. 

„Dacă o persoană vrea să se simtă în siguranţă, să nu se îmbolnăvească sau să nu rămână cu sechele după îmbolnăvire, atunci este de preferat să se vaccineze, bineînţeles.”, a declarat Vladimir Putin, cu prilejul unui interviu difuzat de televiziunea publică.

Apelul a fost lansat în contextul în care campania de vaccinare din Rusia avansează într-un ritm lent, la aproape patru luni de la punerea în circulaţie a vaccinului Sputnik V.

Vladimir Putin, în vârstă de 68 de ani, s-a vaccinat marţi, 22 martie, împotriva COVID-19 într-un cadru privat, departe de camerele de vederi. Anterior, Putin precizase că nu doreşte să se vaccineze public deoarece nu vrea să facă pe maimuţa.

Liderul de la Kremlin a refuzat să dezvăluie cu care dintre cele trei vaccinuri produse în Rusia a fost imunizat, lăudându-le eficacitatea care, din punctul său de vedere, este echivalentă, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel