Vladimir Găitan, surpriză pe scena Teatrului de Comedie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Vladimir Găitan a avut parte de o surpriză de proporții duminică, pe scena Teatrului de Comedie. Maestrul a fost surprins cu tort şi şampanie când colegii şi spectatorii i-au cântat "La mulţi ani" şi l-au aplaudat minute în şir. Cu lacrimile şiroindu-i pe obraji, Vladimir Găitan le-a mulţumit tuturor.

VEZI ȘI: Ziua UNATC "I.L. Caragiale". Adrian Titieni, Laurențiu Damian, Radu Gabriel, discursuri emoționante

"A fost o surpriză totală. Colegii m-au lăsat câteva secunde singur pe scenă şi apoi au apărut cu tortul şi şampania. Am rămas cu ochii căscaţi când am realizat că e o conspiraţie pozitivă, iar publicul a reacţionat imediat. Autoarea e Emilia (Popescu – n.r.) care a complotat cu regizorul spectacolului şi m-au făcut praf, am izbucnit în plâns ca un copil.

De multă vreme n-am mai trăit o asemenea emoţie, pentru că în general am fost foarte retras. A fost un gest frumos de iubire colegială şi spontan cu reacţia sălii care s-a ridicat în picioare şi a cântat "La mulţi ani"... Să-ţi cânte 400 de oameni cu o distribuţie atât de frumoasă, cu nişte colegi minunaţi care s-au gândit la mine a fost absolut impresionant. Îi doresc fiecăruia să trăiască măcar o dată clipa asta. Păcat că lucrurile acestea sunt rare... Am uitat să ne mai iubim", a spus Vladimir Găitan, scrie Ziarul Ring.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel