Virgil Ianțu, reacție uluitoare privind cazul fetei din Vaslui violate
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cazul adolescentei din Vaslui, violate anul trecut până la leșin de șapte tineri, judecați în prezent în libertate, nu l-a lăsat indiferent nici pe Virgil Ianțu.  

Inițial, Virgil Ianțu a postat pe Facebook un mesaj ferm în limba engleză - "real man don t rape" -, însă a revenit cu unul în limba română, la solicitarea fanilor săi. 

"La sugestia voastră, am schimbat mesajul, în romană. Mai mult, m-a insiprat o campanie internaţională, care la momentul respectiv a creat efectul potrivit. Vă invit să vă alăturaţi iniţiativei şi să postaţi şi voi mai departe mesajul personal, poate aşa, ajunge acolo unde trebuie! V.‪#‎barbatiiadevaraticondamnaviolul‬ ‪#‎violulecrima‬", a scris pe contul său de socializare, Virgil Ianțu.

Băsescu, revoltat de cazul tinerei din Vaslui violate: Astfel de haite nu au ce căuta în societate

Mesajul cântărețului și prezentatorului român a fost recompensat cu aproape 29.000 de like-uri și peste 20.000 de share-uri, iar o fană i-a transmis că "Si femeile adevarate condamna violul! Avem dreptul sa spunem"nu"!!! Tot respectul pentru initiativa dumneavoastra!!!"

"Bine punctat!! Va indemn cu drag sa creati propriul mesaj si sa il dati mai departe! Impreuna suntem mai multi! V.", i-a răspuns Ianțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel