Data publicării:

Viraj către prezidențiale. Nicușor Dan face scandal! Aplică modelul Băsescu

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Candidează Nicușor Dan la prezidențiale?

El spune că nu, dar pare contrazis de realitate. Diana Pungă a demisionat din funcția de City Manager al Bucureștiului. Primarul general Nicușor Dan a semnat dispoziția de încetare a contractului, care va produce efecte începând cu 1 august. În acest context, Nicușor Dan a avut o reacție nervoasă. A făcut o referire la „toți cretinii”.

Reacția lui a venit după ce Diana Pungă a anunțat că pleacă din administrația publică pentru ca i-au fost puse „bețe în roate” de către alte autorități: „În loc să construiești, te lupți cu toți cretinii pe care în viața privată, normală, îi ignori fără mari eforturi”, a spus Nicușor Dan.

Practic, lucruri suculente. Nicușor Dan nu vă amintește de Traian Băsescu, pe vremea când era primar, și urma să candideze la prezidențiale? Toată această afacere pare fi pentru Președinție. Se face scandal pentru a prelua atenția. Elena Lasconi nu este în atenția nimănui. Cel mult este în atenția... celor câteva mii de oameni din Câmpulung Muscel și aceia aflați în concediu...

Ce face acum Nicușor Dan s-ar putea să fie o strategie pentru prezidențiale. În orice caz, are mai multe atuuri, este „mai” independent decât Elena Lasconi care, dintr-o dată, afișează două cruci la gât.

3. Inquam Pho... (instant_lasconi_conferinta_012_inquam_photos_octav_ganea_05064000.jpg)

VEZI ȘI: Semnul că s-a dat startul alegerilor prezidențiale. Două variante pentru Nicușor Dan: capăt de linie sau locul de unde pleacă în cursă

Mesajul integral al lui Nicușor Dan despre Diana Pungă, mâna sa dreaptă din Primăria București:

„Lucrez cu Diana Punga din 2015 și de atunci au fost: mai multe campanii, înființare USB, înființare USR și mai ales intrarea într-o administrație locală ruptă de multe realități.

Este o persoană extrem de structurată, care muncește 12 ore pe zi și în weekend, și care rezolvă orice fel de problemă. De ce pleacă? Pentru că viața în administrația publică este frustrantă și consumatoare de energii. Îți pun bețe în roate Prefectul, Inspectoratul, directori pe care nu-i poți da afară etc. Și în loc să construiești te lupți cu toți cretinii pe care în viața privată, normală, îi ignori fără mari eforturi. Deși este o mare pierdere pentru echipa noastră, nu am încercat să o conving să rămână.

Este calculul personal al fiecăruia cât își alocă din timpul propriu pentru binele comun. Diana a alocat deja foarte, foarte mult. Îi mulțumesc pentru tot și sunt convins că ne vom regăsi în proiecte comune”.

2. -imagine fara descriere- (nicusor-dan-punga_38251800.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel