Viorel Ilișoi: Mă retrag din presă. De o lună și jumătate sunt șomer
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Jurnalistul Viorel Ilișoi a anunțat că se retrage - după aproape trei decenii de lucru - din presă.

VEZI ȘI: Exclusiv. Ana-Maria Roman (Antena 3): Mi s-a părut foarte ciudat

Ziaristul a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook, loc unde a spus și ce va face de-acum înainte.

"Mă retrag din presă. De o lună și jumătate sunt șomer. N-am primit decât oferte inacceptabile, adică sub limita subzistenței, dacă nu chiar în bătaie de joc, cum ar fi 50-100 de lei pentru un reportaj. Situația de față, având drept moț cele 8 luni în care nu am fost plătit de ziarele la care am scris (țeapă!), se prezintă ca un mare, mare căcat (big, big shit - pentru noii furculiționiști).

Mă retrag, după 26 de ani de presă, cu sentimentul că am fost zvârlit ca o cârpă.

Cel puțin până la anul nu voi mai scrie la vreun ziar, site etc. - exceptând blogul meu, desigur, unde voi mai readuce la suprafață, din mâlul mânos al anilor buni, reportaje ce ar mai putea fi citite și azi.

Mâ întorc în Botoșani, într-un sat; mi-am găsit ceva acolo, temporar, fără nicio legătură cu presa. Ce va fi după aceea nu știu. Mă sprijin pe filozofia fotabaliștilor: viața merge înainte, balonul e rotund...

Vă mulțumesc tuturor pentru atenție, unora chiar pentru mai mult de-atât, și vă doresc presă bună!", a scris Viorel Ilișoi pe Facebook.

Jurnalistul Viorel Ilișoi a scris la Atitudinea (1990-1991), Timpul (1991-1998), Național (1998-2003), Cotidianul (2004-2009) și Jurnalul Național (2009-2014), Viața liberă.

Pe Viorel Ilișoi îl puteți citi AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel