Viorel Cataramă, testat astăzi pentru COVID-19: ”Sunt îngrozit”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Viorel Cataramă
Viorel Cataramă
Viorel Cataramă este testat astăzi pentru virusul SARS-CoV-2. Omul de afaceri a făcut noi precizări despre starea sa de sănătate. 

Viorel Cataramă a făcut noi precizări despre starea sa de sănătate. De altfel, omul de afaceri va fi testat astăzi pentru noul Coronavirus. 

”Sunt îngrozit pentru că niște fricoși și niște lași continuă acțiunea de demolare a României și de suprimare a drepturilor oamenilor. Oameni care uită că interesul național primează. Nu există nimic mai presus. Mă îngrozește cât va munci poporul român ca să repare ceea ce au făcut niște inconștienți”, a declarat Viorel Cataramă. 

Testat pentru COVID-19

Întrebat dacă este pregătit să fie testat și pentru un eventual rezultat pozitiv, omul de afaceri a răspuns: 

”Sunt pregătit pentru orice. Am anunțat că sunt un patriot care e dispus să-și dea viața pentru ca țara mea să nu ajungă în această situație. Sunt încrezător că nu voi păți nimic. Am ferma credință și mă îndrept spre această soluție. Nu îmi e frică. Am credință în Dumnezeu și o să demonstrez că mai devreme sau mai târziu, cei care sunt lași și fricoși, trebuie pedepsiți”, a completat Viorel Cataramă în direct la România TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel