Violeta Alexandru: Vechimea în muncă, cumpărată. Olguţa Vasilescu, reacţie vehementă: Doamne fereşte... Incredibil!
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Continuă războiul dintre Violeta Alexandru şi Lia Olguţa Vasilescu pe legea pensiilor. Fostul ministru PSD a reacţionat după ce Violeta Alexandru a afirmat că vechimea în muncă va putea fi cumpărată. 

"Doamne fereşte! E deja de un an ministru şi nu a citit legea pensiilor încă! De un an se plânge de inechităţile care sunt deja corectate! Iar ea trebuia să aplice noua lege şi să se apuce de recalculare de 6 luni!!! Acum vorbeşte de cumpărarea anilor de vechime pentru pensie care deja e în vigoare de câţiva ani... Sunt mii de pensionari care au beneficiat de acest drept! Chiar nu o convinge nimeni să citească legea pensiilor şi să nu mai tot bată câmpii? Incredibil câtă incompetenţă!", a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook. 

Ce a spus Violeta Alexandru

”Prima modificare pe care aş intenţiona să o fac este legată de posibilitatea oamenilor de a-şi cumpăra, de a putea recupera din spate perioade pentru care nu au contribuit. Sunt persoane care mi-au semnalat acest lucru mi-au adus în atenție că ar avea disponibilitate constatând că din toată perioada de stagiu minimal de cotizare le lipsesc câțiva ani și ar fi dispuși să îi acopere.

Asta ar fi o potenţială modificare pe care o voi pune în dezbatere publică, voi vedea reacţiile şi apoi voi decide”, a declarat la TVR Violeta Alexandru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel