Viol. Arestată, după ce și-a violat vecinul mai tânăr
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
O tânără a fost arestată după ce a fost acuzată că a violat un vecin. Aceasta  a intrat în casa bărbatului şi a profitat de el după ce l-a legat de pat.

Chantae Gilman, o femeie de 31 de ani, este cercetată de autorităţile din Seattle dipă ce şi-a violat vecinul său, un tânăr de 26 de ani, potrivit Metro.

Astfel, ea a intrat prin efracţie în casa bărbatului, acesta dormind în momentul respectiv, ca apoi să îl forţeze să întreţină relaţii sexuale cu ea. Cu toate că incidentul a avut loc în vara anului trecut, oamenii legii au găsit de abia în prezent dovezile ADN necesare incriminării.

"Este neobişnuit să avem de-a face cu o femeie care să comită o astfel de agresiune, însă legea este aceeaşi pentru ambele sexe şi o să tragem la răspundere pe oricine o încalcă", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei locale.

Citește și: Cum dezbraci o femeie de costumul de baie fără să o atingi. Video

În prezent, violatoarea urmează să apară în faţa judecătorilor pe 22 septembrie, aşteptându-şi până atunci pedeapsa. Cu toate acestea, Gilman spune că nu îşi mai aminteşte incidentul deoarece suferp de o afecţiune psihică, relatează rtv.net.

Cazul nu este singular în lume. În 2012, tulceanca Lumița Perijoc a sunat la o firmă   de taxi pentru a comanda nişte produse.  În momentul în care bărbatul a ajuns în faţa uşii, la miezul nopţii, femeia l-a tras în cameră, apoi a pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi l-a obligat pe Nicolae să întreţină relaţii sexuale orale cu ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel