Vineri, 13. Ce NU trebuie să faci pe data de 13 decembrie 2013
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
y1prJ-T-PMzhZR3mrXCVXIw5cxsof_7Xh33PRz39xXDRh4rvDASZrsF12bkz1gp__rJNhGfg468bL0
y1prJ-T-PMzhZR3mrXCVXIw5cxsof_7Xh33PRz39xXDRh4rvDASZrsF12bkz1gp__rJNhGfg468bL0

Vineri, 13 decembrie 2013 – o zi care îi înspăimântă pe foarte mulți oameni din toate colțurile lumii, o zi în care unele persoane se tem să iasă și din casele lor. Această zi – vineri, 13 – este legată de o serie de superstiții de care oamenii țin cont într-o mai mică sau mai mare măsură.

Pe data de 13, superstițioșii speră doar un singur lucru – ca această zi să treacă cât mai repede cu putință și – dacă se poate – fără incidente. În 2014, există doar o dată din calendar în care o zi de vineri se întâlneşte cu numărul 13.

Vineri 13. Un studiu arată că statul american pierde sume fabuloase în zilele de vineri, 13. Motivul? Circa 20 de milioane de locuitori din State se tem de această zi şi aleg să nu facă afaceri, să nu călătorească cu avionul şi renunţă la orice activitate care le-ar putea pune în pericol viața.

 Așadar, ce trebuie să facem pentru a nu avea neplăceri vineri, 13 decembrie 2013?

1. Încearcă să gândești pozitiv, chiar dacă pare a fi un lucru destul de greu.  O conversație cu tine însuți face minuni, mai ales dacă este axată pe tot ceea ce este mai frumos în viața ta. Energia negativă nu vine neapărat din data din calendar, ci de la oamenii extrem de superstițioși din jurul tău care răspândesc teamă în jurul lor când consideră că o zi, un eveniment sau o acțiune poate fi de rău augur.

2. Totodată, dacă ții cont de tradițiile populare, atunci te va ajuta să te liniștești dacă freci usturoi pe la praguri în seara de dinainte de vineri 13, pentru a ține departe spiritele rele.

3. În ziua cu pricina, încearcă să nu te aventurezi în fapte mari, ci continuă ziua normal, dar cu precauție.

4. Poartă ceva roșu pe tine pentru a ține deochiul deoparte.

5. Pune-ți un accesoriu din aur, căci acest metal prețios echilibrează aura celui care îl poartă, ferindu-l totodată de energiile nocive din jur.

6. Aruncă niște sare peste umăr înainte să ieși din casă pentru a-ți scădea riscul de a te certa cu cineva în ziua de vineri 13.

7. Poartă o ținută în colori pentru a-ți ridica moralul și a-ți îmbunătăți starea de spirit.

8. Ieși în oraș cu cineva drag sau caută compania acelor persoane nesuperstițioase care reușesc mai mereu să îți facă ziua mai frumoasă.

9. Sparge un pahar pentru a risipi necazul din casă.

10. În plus, se spune că ai noroc dacă găsești o monedă pe jos, scrie Romania TV.

Ce NU trebuie să faci vineri, 13 decembrie 2013.
1. Este de rău augur să te căsătoreşti într-o zi de vineri 13. 2. Dacă un cortegiu funerar taie calea unui om într-o zi de vineri 13, atunci persoana în cauză va fi condamnată la moarte. 3. Cine iese din casă în noaptea de vineri 13 va avea convulsii. 4. Dacă 13 persoane stau la o masă pe data de vineri 13, una dintre ele se va îmbolnăvi grav. 5. Nu te tunde în ziua de vineri 13, sau cineva din familia ta va muri. 6. Nu te muta în casă nouă într-o zi de vineri 13, vei avea ghinion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel