Viituri în Maramureș. Un bărbat a fost găsit mort în râul Vișeu
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Un bărbat a fost găsit mort în apele râului Vișeu, după viiturile care au avut loc în Maramureș.

Un bărbat a fost văzut plutind ieri pe râul Vișeu în zona localității Leordina. Un alt bărbat care se afla la pescuit a sunat la 112, iar până la sosirea echipajelor de la ISU Maramureș din subunitatea Vișeu de Sus pescarul a reușit să scoată victima la mal, informează vasiledale.ro, citat de Sighet247.

Medicii sosiți la fața locului au început manevrele de resuscitare din păcate fără rezultat, aceștia fiind nevoiți să declare decesul.

Polițiștii și criminaliștii au examinat exterior cadavrul și nu au găsit urme de violență. Aceștia încearcă să stabilească exact cum a ajuns bărbatul în albia râului Vișeu. Nu este exclus ca acesta să fi încercat să traverseze râul și să fi fost luat de ape. Bărbatul avea 31 de ani și era din Leordina.

Ce spune IPJ Maramureș

„Azi, 19 februarie, la ora 16.24, polițiștii Secției 4 Leordina au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 cu privire la faptul că pe malul albiei râului Vișeu din comuna Leordina, a fost găsită o persoană decedată.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că victima este un bărbat de 31 de ani din Leordina. Acesta a fost găsit de un bărbat în albia râului, moment în care l-a tras la mal.

Un echipaj S.M.U.R.D. a efectuat manevre de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul bărbatului.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Sighetu Marmației în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă“, a transmis IPJ Maramureș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel