Viitorul lui Mirel Rădoi, DECIS. Burleanu (FRF): Așa ar fi corect!
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres
Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a vorbit despre situația lui Mirel Rădoi. 

După ce România a ratat calificarea la EURO și a fost învinsă de Norvegia și Austria, mai multe voci au spus că Mirel Rădoi ar trebui să plece de pe banca primei reprezentative.

De asemenea, și Mirel Rădoi s-a arătat convins că va fi schimbat din funcția de selecționer al României.

Președintele FRF Răzvan Burleanu a declarat însă că Rădoi rămâne la națională.

După ședința Comitetului Executiv al FRF, Răzvan Burleanu a declarat că „Nu mi-a trecut, nu e o supărare care poate să-ţi treacă aşa. În momentul de faţă am toată încrederea în Mirel Rădoi să continue. Cred că este moral ca el să continue, e un simbol al generaţiei tinere de antrenori, dar şi în ceea ce-i priveşte pe jucătorii tineri. Nu trebuie să uităm de succesul de care ne-am bucurat cu toţii anul trecut, dar şi de performanţa calificării la Jocurile Olimpice.

Ar fi corect şi moral ca el să stea pe banca naţionalei şi la JO. E un antrenor integru şi pentru noi integritatea este un element foarte important. E un tip luptător. Nu cred că Mirel şi-ar dori să renunţe. În acelaşi timp, nu este un antrenor care să se agaţe de un contract sau de anumite clauze din contract. Cu toţi antrenorii cu care am colaborat, de la Iordănescu încoace, toţi au avut aceeaşi atitudine.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel