VIDEO “You will never walk alone!” - Anfield Road, cutremurat după meciul FABULOS al lui Liverpool
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Seară magică la Liverpool, acolo unde 'cormoranii' au mai doborât un mit numit FC Barcelona lui Messi.

Liverpool – Barcelona a fost 4-0, pe 7 Mai 2019, în manşa retur a semifinalelor Ligii Campionilor. “Cormoranii” au trăit o noapte nebună şi au reuşit să scrie istorie după ce au întors eşecul cu 0-3 de pe “Camp Nou”.

Origi şi Wijnaldum au marcat câte o dublă şi englezii s-au calficat în finala Ligii Campionilor. La finalul meciului, Jurgen Klopp și-a îmbrățișat jucătorii, unul câte unul, iar apoi, toată echipa s-a adunat în fața suporterilor pentru a cânta, pentru a câta oară?, celebrul lor imn ”You will never walk alone!”

Atmosfera a fost incredibilă la final de meci, iar fanii Liverpool-ului au făcut să se cutremure arena Anfield Road, așa cum, de altfel, au făcut pe tot parcursul meciului, acesta fiind un mare atu pentru cormorani în lupta lor cu catalanii. 

VIDEO - You will never walk alone!

FC Liverpool va juca pe 1 iunie, la Madrid, pe Wanda Metropoliano, în finala Champions League cu învingătoarea dintre Tottenham Hotspur şi Ajax. Lăncierii au câştigat cu 1-0 în tur, la Londra.

Barcelona părăseşte competiţia la fel ca anul trecut, când a fost eliminată în sferturi de AS Roma, după 4-1 şi 0-3. Liverpool va juca finala pentru al doilea an consecutiv, după ce anul trecut a fost învinsă de Real Madrid cu 3-1, la Kiev.

Citește și:

Liverpool - Barcelona rezultat | VIDEO Retur de foc pentru un loc în finală

1986 - 2019. Ziua neagră pentru FC Barcelona: 7 Mai

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel