VIDEO - Weekend aglomerat pe litoralul românesc. "E mai degrabă cod de bere rece decât de vijelii"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Weekend aglomerat pe litoralul românesc / Foto: Pixabay
Weekend aglomerat pe litoralul românesc / Foto: Pixabay
Este  unul dintre cele mai aglomerate weekend-uri de pe litoralul românesc.

Deși sunt în vigoare mai multe avertizări meteo de vreme severă, sute de mii românii s-au înghesuit pe litoral, relatează Realitatea Plus. Mai mult, spațiile de cazare sunt deja pline, iar specialiștii se așteptă la un record de oameni ce vor veni la mare. 

"E bine, cum să fie. E plăcut. De asta am venit, să ne distrăm. E mai degrabă cod de bere rece decât de vijelii. De distracție.", a spus un turist.

"Am făcut din timp rezervarea iar acum ne bucurăm de soare, de plajă.", a spus un alt turist.

În Eforie de exemplu nu mai ai loc să-ți așezi nici măcar un cearșaf. Petrecăreții se pregătesc deja pentru distracția ce va urma pe malul mării. Prețurile la șezlonguri au explodat, dar unii turiști spun că nu îi deranjează acest lucru și că sunt destul să cheltuie destul de mult pentru o vacanță frumoasă

 

Totuși, până la șezlongul sau cearșaful de pe plajă, turiștii au avut de înfruntat un trafic infernal. Din cauza aglomerației și a grabei, au avut loc și accidente în lanț pe Autostrada Soarelui. În acest context, oamenii legii le recomandă turiștilor să să adapteze viteza pentru a ajunge în siguranță la destinație. 

Prețuri șezlong în funcție de stațiune:

Mangalia - 30 de lei

Eforie - 20 de lei

Mamaia - 50, 75 și chiar 90 de lei, în funcție de locație

Năvodari - 30-35 de lei

Vama Veche - 35 de lei

Neptun - de la 20 de lei

2 Mai - 20 de lei

VEZI ȘI: VIDEO - Furtunile au făcut din nou ravagii în România. Acoperișuri luate de vânt, mașini distruse și monumente funerare scoase din pământ

COD PORTOCALIU

ANM a emis un COD PORTOCALIU de vreme rea pentru mai multe zone din ţară. Se anunţă furtuni şi ploi abundente.  Vizată este și Dobrogea. Astfel, potrivit ANM, în intervalul 06 august, ora 19:00 – 07 august, ora 10:00, în Dobrogea vor fi perioade cu averse torențiale, vijelii, frecvente descărcări electrice și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 30...40 l/mp și pe alocuri 50...60 l/mp.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentele mesaje.

VEZI ȘI: Vremea în următoarele 4 săptămâni. După jumătatea lunii, ploi abundente în România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel