Video VIRAL. Herman Gordon, trimis de studenți în vacanță
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Studenții Universității din Bristol, Marea Britanie, s-au gândit să-i facă un cadou lui Herman Gordon, un portar  care nu mai avusese o vacanță de 10 ani. Așa că au strâns bani ca acesta să meargă în Jamaica, țara sa natală, și să petreacă o săptămână alături de familie.

Studenții Universității din Bristol s-au gândit să-i facă un cadou lui Herman Gordon, un portar care nu mai avusese o vacanță de 10 ani. Așa că au strâns bani ca acesta să meargă în Jamaica, țara sa natală, și să petreacă o săptămână alături de familie.

"Am făcut asta pentru că știu că toată lumea îi iubește pe Herman pentru energia sa. M-am gândit să-l trimit în țara sa de origine, Jamaica", a spus Hadi Al-Zubaidi, cel care a venit cu ideea, potrivit CNN.

Mobilizare masivă pe Facebook

Campania a devenit virală pe Facebook. Studenții au reușit să strângă chiar mai mult de 1.500 de lire, cât costă biletele de avion.

Mai mult, Sandals Resorts l-a contactat pe Gordon și l-a invitat să petreacă alături de soția sa două nopți la hotelul lor de lux din Montego Bay.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel