Data publicării:

Video din Madrid care a făcut înconjurul lumii: Simt că mă sufoc doar când mă uit

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Fotografie de la Abhishek Verma: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/madrid-arhitectura-urban-peisaj-urban-670261/
Fotografie de la Abhishek Verma: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/madrid-arhitectura-urban-peisaj-urban-670261/
Luminițile de Crăciun și cumpărăturile au transformat centrul Madridului într-o mare continuă de oameni în acest weekend.

Locuitorii Madridului și turiștii au aglomerat Gran Vía, Puerta del Sol și străzile învecinate, chiar fiind necesară reorganizarea circulației pietonale în unele dintre ele, cum ar fi strada Preciados sau Calle del Carmen, unde se află faimoasa agenție de loterie Doña Manolita.

O dovadă clară în acest sens au fost imaginile cu marile aglomerări care au putut fi văzute atât la televizor, cât și pe rețelele de socializare. Unul dintre aceste instantanee a devenit viral pe platforme precum Twitter sau TikTok.

„Evenimentul cel mai terifiant din istoria umanității", a descris o utilizatoare pe Twitter în timp ce distribuia un videoclip de doar opt secunde, care a strâns deja 3,8 milioane de vizualizări pe această rețea socială.

Videoclipul a fost filmat de pe partea de sus a unui autobuz cu două etaje care traversa în acel moment Gran Vía, la nivelul pieței Callao.

Aglomerarea de oameni care se afla în acea piață în acele momente era atât de mare încât abia se distingeau marginile trotuarului de-a lungul trecerii de pietoni care traversează strada, la acea înălțime.

Imaginile au uimit multe persoane, care au recunoscut că simt o senzație de sufocare doar privindu-le.

„Simt că mor de stres, îți jur", a scris o internaută.

„Nu încetez să mă gândesc la oamenii care lucrează în aceste locuri. Eu ieșeam mai târziu de la muncă pentru că era imposibil să pleci de acolo, nu conta că nu ți se mai plăteau acele ore. Era mai rău să rămâi blocat așa...", a mai scris o internaută.

Iată imaginile:

@deiviidd.04 Madrid en Navidad ????????????#paratiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii #paratiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???? #tiktok #explore #parati #fyp #fypシ #madrid #navidad ♬ sonido original - Navas Antonio

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel