VIDEO. Benjamin Netanyahu, PRIMUL cetățean israelian care s-a VACCINAT anti-COVID. "Un moment emoționant"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Premierul Benjamin Netanyahu este primul cetăţean israelian care s-a vaccinat împotriva COVID-19. Momentul a fost transmis în direct la TV.

Premierul Benjamin Netanyahu, în vârstă de 71 de ani, a devenit sâmbătă primul cetăţean israelian care s-a vaccinat împotriva COVID-19, transmite Agerpres. El le-a cerut conaţionalilor lui să-şi depăşească temerile şi scepticismul, cu o zi înaintea lansării oficiale a campaniei de vaccinare împotriva noului coronavirus, relatează DPA şi AFP.

Este un moment emoţionant., a spus Netanyahu, menționând că actuala pandemie de COVID-19 este cea mai dură cu care s-a confruntat umanitatea în ultimii 100 de ani.

La rândul său, ministrul sănătăţii israelian Yuli Edelstein a spus că vaccinul este sigur. În Israel într-o primă etapă, vor fi vaccinaţi medicii şi asistenţii medicali, după care vor urma persoanele în vârstă. Campania de vaccinare din Israel trebuia să înceapă iniţial pe 27 decembrie, dar a fost devansată cu o săptămână. Primele doze de vaccin au ajuns în Israel în urmă cu o săptămână, obiectivul fiind administrarea unui număr de 60.000 de doze în fiecare zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel