VIDEO. Darth Vader nu a putut vota în Ucraina
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Niciodată nu este de dorit să subestimezi Partea Întunecată a Forței, cu excepția Ucrainei, unde se pare că a fi un Lord Sith nu este așa simplu cum pare.

Darth Vader, un candidat care a dorit un loc în parlamentul ucrainean, chiar ar fi avut șanse de câștig, potrivit exit poll-urilor, scrie „Huffington Post”.

Însă, acesta nu a fost lăsat de autorități să voteze din cauza faptului că purta o mască pe față. Dar nu orice fel de mască.

Candidatul, care și-a schimbat numele în Darth Alekseyevich Vader, s-a prezentat la vot, duminică, urcat pe acoperișul unei dubițe decorate cu simbolurile Imperiului Galactic, în timp ce din difuzoare se auzea „Marșul Imperial”.

Odată ajuns la secția de votare, acesta le-a prezentat oficialilor pașaportul, moment în care a fost rugat respectuos să își dea masca jos.

„Fața mea este aici pe pașaport. Unde spune legea că trebuie să îmi dau masca jos?”, a spus Vader potrivit „The Telegraph”.

„Mă gândeam eu că s-ar putea întâmpla așa ceva. Dar încă sunt dezamăgit. Drepturile mele au fost încălcate din nou”, a declarat candidatul conform AFP.

Cu siguranță, Forța nu a fost de partea sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel