Urmărește emisiunea live
Moțiune cenzură. Victor Ponta, CONDIȚIE în direct, la B1 TV, lui Rareș Bogdan - Replici
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Victor Ponta, liderul ProRomânia, a avut un dialog cu Rareș Bogdan, ”locomotiva” PNL la alegerile europarlamentare, în care i-a spus condiția ca să susțină moțiunea de cenzură. 

PNL se arată nemulțumit de lipsa de susținere a celorlalte forțe politice pentru dărâmarea Guvernului Dăncilă. USR-PLUS nu vrea la guvernarea și au apărut replici acide între Alianța 2020 și liderul PNL, Traian Băsescu (PMP) spune că decât un eșec al moțiunii, mai bine pleacă în vacanță, iar Victor Ponta are o condiție: PNL să-l trimită pe Ludovic Orban la o bursă în străinătate. 

Iată, pe scurt, dialogul Victor Ponta - Rareș Bogdan, de la B1 TV: 

Rareș Bogdan: ”Nu ai cum să nu-ți asumi, ești obligat de votul poporului, doar dacă ești inconștient, nu-ți asumi guvernarea și-i lași pe acești indivizi să continue să-și bată joc de România. (...) Să-l întrebăm pe dl Ponta. Dl Ponta dorește să dea jos Guvernul Dăncilă, că are și dânsul niște parlamentari. 

Victor Ponta: Da. Felicitări Rareș pentru rezultat, istoric pentru PNL, ți se datorează în mare măsură. Cei de la USR sunt sigur că vor vota și ei - n.r. moțiunea de cenzură, dar aveți o singură mare problemă, care se numește Ludovic Orban. (...) Dacă-l trimiteți undeva la o bursă în străinătate, vreo trei luni așa, pe Ludovic Orban, aveți șanse mari să ne convingeți și să schimbăm Guvernul ăsta. 


Rareș Bogdan: Victor, Ludovic Orban e președintele partidului, e omul care a dus acest partid la victorie, e omul care mi-a făcut invitația de a fi primul pe listă și a fost o mutare câștigătoare. 

Victor Ponta: Apreciez loialitatea ta, dar noi nu vorbim cu el, UDMR nu vorbește cu el, ALDE nu vorbește cu el. 

Rareș Bogdan: Trebuie să lăsăm orgoliile și să ne punem la masă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel