Victor Ponta cere control la Romgaz şi Transgaz
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Premierul Victor Ponta a anunţat sâmbătă, la Sibiu, că va solicita efectuarea unui control riguros la Transgaz şi Romgaz pentru a vedea cum au fost folosiţi banii în cadrul acestor companii naţionale.

 Premierul a afirmat că îşi doreşte să stopeze afacerile făcute pe spatele societăţilor de stat pentru diverse interese politice, relatează citynews.ro.

"Voi cere, în mod sigur, un control riguros, pentru a vedea cum s-au folosit banii de la Romgaz şi Transgaz. Nu-i schimbăm pe directorii PDL-işti cu directorii USL, Romgaz şi Transgaz reprezintă nu doar o bogăţie a Mediaşului şi a Sibiului, ci a intregii ţări, şi trebuie folosită pentru înteaga ţară", a declarat la Sibiu premierul Victor Ponta.

 Începerea controlului la cele două companii a fost discutată deja cu ministrul Economiei, a mai spus Ponta. "E o chestiune de principiu, la care ţin foarte mult, gata cu afacerile pe spinarea societăţilor de stat şi gata cu acele societăţi de stat care sunt puşculite pentru partid", a mai afirmat premierul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel