VICTOR PONTA, ACTIV pe Facebook. Cuvinte de laudă la adresa sportivilor români
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Prezidențiabilul Victor Ponta a fost activ pe Facebook duminică, postând mai multe aprecieri la adresa performanțelor sportivilor români.

Actualul premier a felicitat întâi echipa de judo a României care a participat la Cupa Europei la Belgrad, obținând performanțe demne de lăudat.

"Felicitari echipei de judo care reprezinta Romania la Cupa Europei de la Belgrad - sportivele noastre au cucerit deja patru medalii, dintre care doua de aur!".

De asemenea, acesta a ținut să îl felicite și pe Horia Tecău, care, împreună cu olandezul Jean -ulien Jojer, a câștigat proba de dublu a turneului ATP de la Shenzhen din China.

"Horia Tecau este invingator in proba de dublu a turneului ATP de la Shenzhen (China)! Bravo!", a comentat Ponta pe contul său.

Bineînțeles că acesta nu a uitat nici de Simona Halep care a obținut încă o victorie la Turneul WTA de la Beijing.

"Bravo Simona pentru victoria din primul tur al turneului WTA de la Beijing! Felicitari de asemenea pentru Adreea Mitu, care a castigat turneul ITF de la Podgorica (Muntenegru)!

A fost un nou weekend de aur pentru sportul romanesc, cu victorii pe linie", a spus premierul român.

Acesta s-a mândrit și cu fiul său, Andrei Ponta, care a devenit noul campion național la karting.

"Azi sarbatorim noul campion national la karting - Andrei Ponta!!! Anul 2014 chiar este un an foarte bun!", a încheiat Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel