VIctor Negrescu, cerere FERMĂ către Comisia Europeană. Ce se întâmplă cu rezervările din turism
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Europarlamentarul Victor Negrescu a anunţat că a cerut Comisiei Europene modificări în ceea ce priveşte rezervările din turism. 

"Situația generată în Uniunea Europeană și în întreaga lume de răspândirea epidemiei #Covid19 înseamnă, pentru un număr mare de oameni, perturbarea unor planuri și angajamente financiare deja făcute, legate de călătorii de afaceri sau de vacanțe.

În condițiile în care nu se poate estima exact când se va opri această epidemie, este foarte important ca oamenii care au deja bilete de avion - sau pentru alte mijloace de transport - cumpărate, sau rezervări pentru cazare complet sau parțial achitate să-și poată primi banii înapoi. Termenii și condițiile valabile în fiecare caz în parte la momentul rezervării nu mai pot fi valabile acum. Oamenii nu pot fi lăsați să se descurce pe cont propriu, prin negocieri individuale, și nici companiile din domeniul turismului nu trebuie să aibă de suferit.

Am solicitat Comisiei Europene schimbarea regulilor pentru ca rezervările să poată fi anulate fără costuri pentru călători/turiști și măsuri de sprijin, cu fonduri și recomandări clare, pentru companiile astfel afectate, precum cele din transporturi, hotelurile, agențiile de turism, etc.", a scris Victor Negrescu pe pagina sa de Instagram. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel