Urmărește emisiunea live
Victor Ciutacu, dezvăluire despre omul care a donat cel mai mult pentru tricoul oferit în scopuri umanitare: Fără să știe și fără să urmărească asta
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto Facebook Victor Ciutacu
foto Facebook Victor Ciutacu
Victor Ciutacu a anunțat că tricoul cu semnătură, pus la bătaie în scopuri umanitare, a fost câștigat de un bucureștean care a donat cel mai mult. Dar gestul său frumos abia apoi urma să vină. 

”Meseria mea e să știu tot. Și, dacă nu știu, să aflu. Ei bine, dragii moșului, Orlando Docan este cel care, fără să știe și fără să urmărească asta, a câștigat tricoul de joc cu semnătură oferit în scopuri umanitare de fondatorul Mihai Nesu Foundation. Concret, domnul în cauză a fost cel mai generos dintre toți donatorii persoane-fizice întru susținerea funcționării asociației pentru care arbitrul internațional Octavian Șovre a ratat participarea la Euro 2020. Pe scurt, gestul generos de a obține autograful megastarului norvegian Erling Haaland, chiar cu riscul asumat de a-și periclita cariera de succes, a produs, la strângerea de fonduri pe care eu am inițiat-o, 35.000 lei sau 7.000 euro, dacă vă e mai simplu așa. Și sper ca, în paralel, donațiile oferite, în tricouri, de Ciprian Marica și de alții să producă, în urma licitațiilor, alți bani necesari sprijinirii copiilor. Sunt convins că Simona Zlibuţ știe cum să-i cheltuie judicios.P.S. M-a impresionat că, la sfârșitul convorbirii telefonice pe care am avut-o, câștigătorul tricoului, care a donat impresionat fiind de gestul arbitrului român, m-a rugat să-l păstrez și să-l folosesc pentru o viitoare cauză umanitară; ceea ce mă obligă...” a scris jurnalistul Victor Ciutacu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel