Victor Ciutacu, CEARTĂ cu Ovidiu Zară: Dacă m-ai sunat ca să îmi pui întrebări, îţi urez o seară bună
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Victor Ciutacu
Victor Ciutacu
Victor Ciutacu, moderatorul emisiunii "Punctul culminant" de la România TV, l-a pus la punct pe jurnalistul Ovidiu Zară, cel care, deşi a cerut să intre în direct, a evitat să răspundă concret unor întrebări legate de scrisoarea pentru care a fost chemat la audieri.

După o dispută verbală între Tonel Pop - aflat în platou şi Ovidiu Zară - aflat în direct prin telefon, Victor Ciutacu, vizibil iritat de faptul că Zară refuză să răspundă unor întrebări a întrerupt legătura telefonică. 

"Ovidiu, poţi să-mi răspunzi la întrebarea 'care este legătura umbroasă dintre Tonel Pop şi Remus Rădoi?'", l-a întrebat Victor Ciutacu pe Ovidiu Zară.

"Domnule, eu nu ştiu, eu îmi pun întrebări", a răspuns Ovidiu Zară.

"Dacă m-ai sunat ca să îmi pui întrebări, îţi urez o seară bună. Sincer, facem mişto unul de altul? Sau faci tu mişto de mine? Tu ce faci, ne arunci nadă în stânga şi-n dreapta ca să ne ducem noi după fentă? Deocamdată pe tine te-a audiat DIICOT să vadă dacă ai scris o scrisoare falsă sau adevărată şi pe care ai aruncat-o în curtea oamenilor ăia", a replicat, iritat, Victor Ciutacu. 

"Da, Victor, am aruncat-o din Bucureşti de la mine de pe balcon în curte la Caracal", a mai zis Ovidiu Zară. 

Întrebat, la final, de către Dan Andronic - aflat şi el în platou - dacă mai are ceva factual de spus, Ovidiu Zară a mai răspuns: "Cred că anchetatorii ar trebui să spună".

"Atunci îţi urez o seară bună şi încercăm să-i contactăm pe anchetatori. Mulţumim pentru prezenţă Ovidiu Zară", a zis Victor Ciutacu, înainte de a închide legătura telefonică cu Ovidiu Zară.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel