Vicol: Oltenia a primit ZERO lei de la buget. Tot sudul României va fi rupt de restul țării
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Captură DC News TV
Captură DC News TV
Laura Vicol, deputat din partea PSD, s-a arătat indignată de modul în care bugetul a fost împărțit, Oltenia rămânând la urmă, cu zero lei. 

”Zero lei pentru Oltenia”

„Oltenia a primit ZERO lei!”, a afirmat deputata Laura Vicol în cadrul interviului acordat în exclusiviatte pentru DC News TV. 

„Nu pot să cred, stați că vreau să... Cum adică? Oltenia a primit zero lei de la buget?”, a întrebat analistul politic Bogdan Chirieac, gazda interviului. 

„Zero lei! Zero lei de la buget, avem o problemă acolo cu podul de la Calafat - Vidin. Practic tot sudul României va fi rupt de restul țării și asta este într-adevăr o problemă”, a explicat deputata. 

„Fiindcă a votat majoritar PSD”, a completat analistul politic. 

Vezi și: PNRR, în Parlament. Vicol: O mascaradă. Cîțu, declarație politică JALNICĂ!

”S-au supărat că i-am făcut barbugii”

„Da! Mai mult: ei nu își împart numai țara. Există votanții PSD și restul, ei atacă acum și pe propriii lor votanți. Urăsc să spun lucrul ăsta, dar trăiesc acum într-o țară în care bătrânii, pensionarii, copiii, oamenii bolnavi sau oamenii cu probleme sunt dați la o parte. Pentru ei, țara se împarte fie în vaccinați și nevaccinați, fie în pensionari și oameni care mai pot munci să le aducă lor bani la buget.

S-au supărat iar pe mine că i-am făcut barbugii. Păi dacă pe tine te interesează să ții deschisă o sală de jocuri și nu te interesează ce se întâmplă în învățământul românesc, cu generațiile care urmează, am 3 copii acasă, dintre care 2 sunt la școală. Un an de zile au stat acasă, au învățat online. Slavă Domnului, mare parte dintre copii au putut să stea acasă, să învețe online, dar ce ne facem cu aceia care nici măcar nu au avut tablete? Știți că există zone în țară copii nu au avut tabletele de pe care să învețe? Învățământul... nu au fost pregătiți pentru acest învățământ online.

Nu poți să îi spui unui om care a stat 30 de ani în profesia respectivă să înceapă dintr-o dată să predea online. Au fost niște rupturi de activitate, niște rupturi de logică, până la urmă. Era noapte aminții, nu aveai cum, s-au rupt toate lucrurile, pur și simplu. Și atunci, cum să nu îi fac barbugii, când mai importantă e o sală de joc decât școala în care învață copiii?”, a declarat în continuare Laura Vicol, în cadrul interviului. 

Vezi și: PENSII, modificare pe masa Bruxelles-ului. Vicol: MINCINOȘI! Au spus ”nici pomeneală”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel