Urmărește emisiunea live
Vi se pare că-n România e HORROR în pandemie? Uitați ce NEBUNIE e aici! Dezvăluiri din Australia
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
O criză fără precedent a izbucnit în umbra coronavirusului, despre care puțină lume vorbește.

În Melbourne, Australia, este stare de urgență și carantină de gradul 4, din luna iulie. Locuitorii statului Victoria sunt disperați, după cum mi-a relatat Matthew BH., un om de afaceri din Melbourne, care deține un lanț de farmacii.

"Nu avem voie să ieșim din casă după ora 20.00. Din cauza restricțiilor, trebuie să emitem tuturor angajaților noștri permise cu care să poată călători la și de la serviciu, dacă sunt la mai mult de 5 km de casă. De asemenea, alt document prin care își dau acordul că poartă mască de protecție. Pentru ca afacerile noastre să reziste, trebuie să ne conformăm și să ne punem la punct toate documentele de care avem nevoie.  

Trebuie să avem și un protocol de siguranță Covid - o declarație formală despre procedurile noastre pentru a face față Covid-ului - și, de asemenea, un plan de siguranță pentru Covid. Acum, starea de urgență în Victoria s-a transformat în starea de disperare!

Covid-19 nu mai este o problemă gravă, ci îngrijorătoare sunt sinuciderile. Tot mai mulți oameni recurg la acest gest, pentru că nu știu cum să facă față presiunii la care sunt supuși. Șomajul este în floare, la fel teama că nu știi când/dacă te poți îmbolnăvi de coronavirus.

Dacă toată această criză va continua, ne așteptăm ca numărul sinuciderilor să-l depășească pe Covid-19. Trist, foarte trist!", a declarat omul de afaceri, în exclusivitate, pentru DC NEWS. 

Citește și Al doilea val de COVID. România, AVERTIZATĂ, după ce un mare oraș s-a ÎNCHIS din nou: "NU e de glumă!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel