Vezi ce vor face parlamentarii dacă Băsescu retrimite bugetul
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Valeriu Zgonea le-a spus parlamentarilor, miercuri, că, dacă preşedintele Traian Băsescu retrimite proiectele de lege în Parlament, s-ar putea întruni în 28 decembrie pentru a le rediscuta. 

"Procedura prevede pentru proiectul bugetului de stat şi al asigurărilor sociale de stat pentru atacarea la Curtea Constituţională un termen de 5 zile. În varianta în care proiectul bugetului de stat şi proiectul asigurărilor de stat vor fi retrimise, termenul minim este 27-28 decembrie, asta înseamnă că putem să ne vedem pe 28 decembrie pentru a rediscuta aceste două proiecte, dacă ele vor fi retrimise după expirarea termenului de contestare la Curtea Constituţională", a explicat Valeriu Zgonea, în plen, după adoptarea proiectelor de buget pe 2014.

 Parlamentul a adoptat, miercuri, bugetul de stat şi cel al asigurărilor sociale de stat pe anul 2014, în prezenţa premierului Victor Ponta.

 Bugetul de stat a fost adoptat cu 346 voturi "pentru", 49 de voturi "împotrivă" şi 7 abţineri, iar bugetul asigurărilor sociale de stat a întrunit 347 voturi "pentru", 49 de voturi "împotrivă" şi 7 abţineri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel