Vești super pentru Berbec, Rac și Capricorn. Teste și neplăceri pentru Taur, Vărsător și Pești
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Previziuni. Tabloul astrologic al momentului vine cu vești bune și mai neplăcute pentru unele zodii. 

Tranzitele actuale sunt unele semnificative. Nu doar pentru perioada următoare, ci pentru întregul an. 

Saturn a intrat în Pești. Învățăm să separăm realitatea de așteptări. Unii vor fi obligați să traseze o linie clară între ce cred ei și ceea ce se întâmplă cu adevărat. Pe moment, nu ne vom simți bine, dar cu timpul ne vom da seama că avem nevoie de o încheiere/un reset. 

Pluto și-a început tranzitul în Vărsător. Se va ocupa mai degrabă de mentalul colectiv. 

Marte a ieșit din semnul contaminat de retrogradare al Gemenilor și a pășit în Rac. Când te gândești la Marte în Rac, gândește-te la verbul a construi. La fundația unei case. Este adevărat că acest tranzit poate veni și cu multe frustrări, pentru că, dacă Marte vrea război, Racul își dorește armonie, liniște, siguranță, cămin, confort, echilibru.

Vă dați seama că aceste evenimente se resimt serios în viața anumitor nativi. Care probabil se vor întreba ce au de făcut. Atunci când vorbim de planete transpersonale/transgeneraționale(Saturn/Pluto), nu prea avem ce face. Dar atunci când ne gândim la Marte, ne putem da seama cum să acționăm. Acum vorbim de securizare. 

Jupiter își va începe și el în curând tranzitul în Taur(16 mai) și ne va atrage atenția tot asupra faptului că trebuie să ne gândim la siguranța noastră de zi cu zi și să nu mai așteptăm de la nimeni nimic. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Să nu uităm ceva! Jupiter se va mai întoarce în semnul tău abia în aprilie 2034! Să ne reamintim că este Marele Benefic, planeta care aduce beneficii, expansiune, amplificare. Ce trebuie să faci tu în continuare? Mai ales până pe 16 mai? Să vezi doar partea plină a paharului sau, dacă nu există, să o creezi tu. Să te întâlnești cu viața. Jupiter îi avantajează pe cei optimiști! Și nu este cazul să îți fie teamă că ai prea multe în cârcă, se va ocupa el să îți arate că de unele nu ai nevoie. Fă tot posibilul să călătorești cât mai mult! Să fii mai deschis. Să stai în compania oamenilor de la care ai ce învăța. Și de a te preocupa și de bogăția spiritului. 

Taur/Ascendent în Taur

În continuare, trebuie să te preocupi de o “detoxifiere”. Adică să mai elimini din obiceiuri, oameni, planuri, lucruri. Mai ales acelea care te țin pe loc. Jupiter se va afla în casa a douăsprezecea și va amplifica toate temerile tale. Că altfel nu le-ai vedea! Și nu se întâmplă degeaba! O perioadă foarte bună să te preocupi de sănătatea ta și a celor dragi, fizică și mintală. Saturn se asigură deja că noile tale planuri pentru viitorul apropiat sunt mult mai autentice. Și te va face mai răbdător și înțelept. De fapt, tu te pregătești de intrarea lui Jupiter, Marele Benefic, în semnul tău de pe 16 mai!

Rac/Ascendent în Rac

Repet: cariera și educația sunt domeniile în care trebuie să investești în această perioadă. Jupiter te ajută să evoluezi din punct de vedere profesional, indiferent de ce se întâmplă. Iar în perioada aceasta este susținut și de Soare și Mercur. Deci nu dispera dacă treci prin momente grele, ci decide să cauți altceva! Orice criză se poate demonstra a fi cea mai mare oportunitate. Reconversia profesională nu este doar un concept, ci este ceva ce poate exista în viața ta. Marte te vizitează și el până pe 20 mai. Deci doar dacă nu vrei, nu se va întâmpla ceva minunat și în viața ta! Astrele îți dau, dar nu îți bagă și în traistă! Schimbarea recentă a lui Saturn va aduce în viața ta o porție serioasă de maturizare și acceptare.

Capricorn/Ascendent în Vărsător

Recapitulăm: orice schimbare, oricât ar fi ea de mică, este binevenită acum! Ai scăpat de Pluto până în iunie. Timp suficient să îți dai seama de nevoia ta de libertate. Jupiter te sprijină din alte puncte de vedere. Poate vrei să te muți, poate apar evenimente importante în familie, poate vrei să ai succes în chestiunile imobiliare. Și de ce nu? Să înveți să nu te mai bazezi doar pe tine la serviciu. Să nu mai faci și treaba altora doar pentru că vrei tu să ai controlul. Saturn a ieșit din zona banilor, deci putem spune că nu vei mai întâlni multe opreliști din acest punct de vedere. 

Citșete continuarea pe Astrosens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel