Vești bune și rele pentru Berbec, Taur, Gemeni, Leu, Fecioară, Balanță, Vărsător. Cu greu o să facă față Racul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
În această săptămână, vor apărea multe coincidențe, bruiaje și confuzii. Astrologul Daniela Simulescu a revenit cu noi previziuni pentru zodii.

 

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Astrele îți recomandă să nu faci promisiuni și să nu crezi în ale altora. Și să încerci să îți simplifici pe cât posibil programul. 

Taur

Te cuprind grijile din punct de vedere financiar. Multe sunt închipuite, iar unele exagerate. Cel mai bine ar fi să eviți cheltuielile importante. 

Gemeni

S-ar putea să te implici mai mult în proiectele superficiale și mai puțin în cele importante. Este un mare risc de confuzie. 

Rac

Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi! Pentru că vor apărea și mai multe proiecte, mai ales la locul de muncă, și cu greu vei face față. 

Leu

Să nu crezi că planurile sunt bătute în cuie. Pregătește-te de amânări și anulări atunci când îți este lumea mai dragă. 

Fecioară

Va fi multă agitație la serviciu. Ar fi preferabil să eviți discuțiile cu superiorii. Dacă nu, așteaptă-te la o opoziție serioasă. 

Balanță

Venus va ieși din zona banilor. Deci vei începe să fii mult mai atent la cheltuieli. Este cazul să începi să mai economisești. 

Scorpion

S-ar putea să te lași influențat de oamenii din jurul tău. Unii pe care altădată nici măcar nu i-ai fi salutat sau băgat în seamă. 

Săgetător

Relațiile personale și profesionale vor fi destul de complicate. Te vei zbate mult să găsești un punct de echilibru. 

Capricorn

Te agiți mult pentru orice nimic, mai ales la locul de muncă. Și bineînțeles vor apărea discuții conflictuale. Colegii nu vor fi de partea ta. 

Vărsător

Nici tu nu mai știi ce vrei și ce îți place! Și uite așa, totul va fi destul de haotic și în jurul tău. Nu lua decizii marcante!

Pești

Nu este o zi bună pentru concretizare, ci mai degrabă pentru intenții sau introspecție. Păstrează o relație bună cu șefii. 

 

 

 

Marte retrograd în Gemeni până în 2023! Relațiile se schimbă. La ce să fim atenți în perioada următoare

 

În perioada 30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023, Marte va retrograda în Gemeni.

„Va face mult zgomot pentru nimic! Ne vom da seama cât de mult s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Energia Gemenilor se referă la comunicare, la multitasking, la disiparea energiei în multiple direcții, idei noi, diversificare, adaptabilitate, progres intelectual, dorința de a fi mereu tineri. Cu ocazia acestei retrogradări, putem discuta din nou și despre reconversia profesională. Sau despre înscrierea la unele cursuri/ateliere/workshop-uri pe care am fi vrut să le facem la un moment dat, însă atunci viața ne-a oferit unele responsabilități”, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Cu Marte retrograd în Gemeni, trebuie să aveți mare grijă dacă vreți să vă luați permisul sau să vă cumpărați mașină.

Cu Marte retrograd în Gemeni, relațiile cu frații și surorile se schimbă. „Pe moment sunt dinamice, după s-ar putea să vă irite mult. Vă înfuriați din nimic pe ei și ei pe voi. Cu Marte retrograd în Gemeni, o vorbă aruncată s-ar putea să provoace un rău mare”, a spus Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel