Data publicării:

Veste șoc dată de Andreea Marin pe Facebook

WhatsApp

Andreea Marin le-a dat o veste șoc fanilor, pe Facebook.

Andreea Marin a anunțat că se desparte de medicul turc. Vedeta a anunţat despărţirea de Tuncay Ozturk pe pagina ei de Facebook.

"Bine v-am regăsit, dragii mei! Eu și prietenul meu, Tuncay, am decis împreună că presiunea mediatică excesivă asupra relației noastre poate face mult rău membrilor familiilor noastre, care nu sunt obișnuiți cu acest mod de viață și mai ales copilului meu, astfel încât hotărârea noastră este să rămânem doar prieteni pentru moment, fără alte conotații date legăturii noastre.

Întrucât telefoanele, mailurile și urmăririle de tip paparazzi fac imposibilă o desfășurare firească a lucrurilor și întrebările de natură intimă, precum și speculațiile sunt cu mult disproporționate față de realitatea noastră, am decis împreună ca fiecare dintre noi să anunțe acest lucru pe facebook-ul său. O zi frumoasă tuturor!"

Mesajul a apărut iniţial pe pagina de facebook a fizioterapetului. Câteva minute mai târziu Andreea Marin a confirmat vestea şi a spus că va rămâne prietenă cu medicul Tuncay Ozturk.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel