Veste proastă pentru Ciolacu, după ce a ieșit fruntaș la încredere în ultimul sondaj. Ciuvică: S-ar putea să-l doară
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, este în topul încrederii, conform unui sondaj recent. Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, spune însă că vestea nu e deloc una bună. 

După ce analistul politic Bogdan Chirieac a spus, în cadrul emisiunii ”Miercurea Neagră”, că, în ultimul sondaj, liderul PSD, Marcel Ciolacu, este fruntaș la încredere, peste președintele Klaus Iohannis, președintele GIP, Mugur Ciuvică, a intervenit rapid: ”Am văzut şi eu, nu e prea bine pentru domnul Ciolacu”, a punctat acesta. 

"Întreb şi eu ca să lămurim. De ce nu e bine pentru Ciolacu? Că l-au dat în frunte cu încrederea şi înseamnă că s-ar putea să aibă necazuri sau de ce?", a mai întrebat Bogdan Chirieac. 

"Nu cred că e bine pentru domnul Ciolacu, în poziţia în care este el, în care s-a aşezat cu plăcere de fix trei ani de zile, faţă de domnul Iohannis, să apară în sondaje că are 25% încredere şi doar 15% domnul Iohannis. Cred că s-ar putea să îl doară pe undeva. (...) Dinspre PSD, văzând scorurile astea, s-ar putea să se zică la un moment dat "Băi nene, de ce ciuciţi aşa în faţa domnului Iohannis când suntem de două ori peste el?". Nu cred că le vine ideea asta, dar nici nu pot să exclud complet această variantă. Până la urmă, şi sondajele astea se fac ca să mai vadă lumea pe unde se stă, dar mai sunt doi ani până la parlamentare. E timp lung de tot în politica românească. Şi fără nebuniile astea în politica internaţională, şi tot e timp lung", a mai spus Mugur Ciuvică. 

Chirieac: Ciolacu e un om politic neașteptat de bun și iscusit. Până la chestiunea cu majorarea de taxe și impozite, a condus impecabil PSD

Analistul politic este de părere că, până la chestiunea cu majorarea de taxe și impozite, Marcel Ciolacu a condus impecabil PSD. Partidul Social Democrat, de când a venit el la conducere, s-a curățat de baronii cu probleme. A dovedit, spre surprinderea multora, că este „un om politic neașteptat de bun, neașteptat de iscusit, neașteptat de fin în acțiunile sale foarte dure altminteri”, a spus Bogdan Chirieac la Deferiţi Mass-Media. 

„Până la chestiunea cu majorarea de taxe și impozite, Marcel Ciolacu a condus impecabil PSD. De când a fost ales președinte, a câștigat și alegerile. Prin intermediul statului subteran, PSD nu a fost lăsat să vină la guvernare, deși obținuse cel mai mare scor. Marcel Ciolacu a băgat PSD la guvernare, lucru care nu știu dacă a fost o idee bună, dar partidul a apreciat acest lucru.

Marcel Ciolacu a curățat partidul de baronii cu probleme, fără să facă gălăgie și, atenție, fără DNA! Marcel Ciolacu a condus PSD cu multă iscusință. Este un om politic neașteptat de bun, neașteptat de iscusit, neașteptat de fin în acțiunile sale foarte dure altminteri. Și Victor Ponta încercase să curețe partidul, nu i-a reușit însă, dar uite că a reușit Marcel Ciolacu”, a zis Bogdan Chirieac la DC News. 

„Dar un lucru nu înțeleg: de ce ai făcut chestiunea asta cu taxele și impozitele? Asta nu înțeleg. O avea totuși ceva în minte. Am încercat să-l întrebăm, dar nu a vrut să ne dea un răspuns. Este interesant de urmărit”, a adăugat Bogdan Chirieac.

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat recent că în România nu s-au mărit taxe

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat luni că în România nu s-au mărit taxe, iar prin modificările fiscale făcute recent de Guvern au fost scoase nişte excepţii din Codul fiscal. CITEŞTE AICI MAI MULTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel