Vernisajul Expoziției Henriette Delavrancea Gibory și Horia Creangă – Modernitate și tradiție în arhitectura românească a anilor 1930-1940
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sunteți invitați la vernisajul expoziției ”Henriette Delavrancea Gibory și Horia Creangă – Modernitate și tradiție în arhitectura românească a anilor 1930-1940”.

Luni, 15.10.2018

Evenimente culturale în cadrul BNA 2018, ora 18.00, Teatrul Național "I. L. Caragiale" București, foaier strada Tudor Arghezi
Vernisajul Expoziției "Henriette Delavrancea Gibory și Horia Creangă – Modernitate și tradiție în arhitectura românească a anilor 1930-1940" - curator arh. Militza SION.

Bienala Națională de Arhitectură ediţia a XIII-a, 2018: 100 de ani de Arhitectură în România a fost selectată ca fiind un proiect relevant a se desfășura în cadrul Anului European al Patrimoniului Cultural 2018.

Obiectivul general al Anului este de a încuraja împărtășirea și aprecierea patrimoniului cultural al Europei, de a crește gradul de conștientizare a istoriei și valorilor comune și de a consolida sentimentul apartenenței în spațiul european comun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel