Data actualizării:
Data publicării:

Venus își începe retrogradarea în Leu. Planurile financiare, afectate. Previziuni pentru fiecare zodie

Autor: Doinița Manic | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Venus își va începe retrogradarea în Leu. Planurile financiare, afectate. Previziuni pentru fiecare zodie / Foto: Pixabay
Venus își va începe retrogradarea în Leu. Planurile financiare, afectate. Previziuni pentru fiecare zodie / Foto: Pixabay
Venus își va începe retrogradarea în semnul Leului, duminică, 23 iulie.

Duminică, 23 iulie, Venus își va începe retrogradarea în semnul Leului, care va dura până la 4 septembrie. Însă, efectele pot continua până la 9 octombrie, scrie Astrosens.ro.

Retrogradarea lui Venus va da peste cap planurilor multor nativi. Și nu neapărat în ceea ce privește zona amoroasă, după cum ne atrag astrele atenția în primul rând. Ci pe plan financiar. Și aici, lucrurile se complică. Aș putea spune că până pe 4 septembrie, când Venus va deveni directă, vom conștientiza pe bune că stilul nostru de viață costă.

Și atenție, cel pe care îl aveam și acum câțiva ani. Care nu ne punea atâtea probleme. Care era unul rezonabil. Pe lângă creșterile de prețuri, apar și alte cheltuieli serioase. Distracția costă! Adică, da, vor fi persoane care își permit extravaganțe și care se vor da în stambă, însă majoritatea va fi obligată să își revizuiască strategia financiară. Și uite așa, vara aceasta nu prea vrea să ne relaxăm. Cel puțin din punct de vedere astrologic.

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

 

Venus va retrograda în Casa a 5-a. La tine se poate discuta despre reevaluarea modului în care te raportezi la dragoste. Cei singuri au ocazia să iasă și să cunoască alți oameni. Cei în relații își pot da seama fie că nu mai iubesc, fie că nu mai sunt iubiți. Sunt vizate și relațiile cu copiii. Casa a 5-a ține și de creativitate, așa că, începând de duminică, poți să reîncepi un proiect pe care nu l-ai terminat până acum. 

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

 

Reevaluarea o să aibă loc în Casa a 4-a. Venus este și guvernatoarea ta, așa că se anunță o vară interesantă. Se pot schimba relațiile cu familia, apar diverse subiecte cu rudele, mai mult sau mai puțin plăcute. Însă, va fi o perioadă optimă să te ocupi de redecorare in locuință. De asemenea, pot fi nativi care vor simți nevoia să își întemeieze propria familie. 

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

 

Venus va retrograda în Casa a 3-a și te face să ai un discurs diferit, să discuți altfel. O să fii extrem de diplomat, înveți ce cuvinte să folosești. Va fi o perioadă minunată pentru examene sau restanțe. Poți să îți reevaluezi și educația financiară, deci ai ocazia să înveți cum să investești banii sau să te joci cu fondurile. Ai și posibilități de a călători.

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

 

Venus retrogradează în Casa a 2-a, deci finanțele tale vor avea de suferit. Acest sector merită o reevaluare atentă. Când Venus retrogradează în această casă, poți fi tentat să cheltuiești bani, deși nu ai fi vrut. Va fi foarte greu să te abții de duminică încolo. Nu te baza pe banii pe care crezi că o să-i faci, ci pe cei strânși. Nu te da mare cu banii! Ai grijă și la excesele alimentare. 

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

 

Venus retrogradează în semnul tău. Când ai acest tranzit în semnul tău, se recomandă să nu faci cumpărături noi, ci să reinventezi hainele sau accesoriile pe care le ai deja în garderobă. Îți dorești să fii văzut, aplaudat, admirat. Până în septembrie, lasă deoparte intervențiile legate de înfrumusețare. Cel puțin pe cele radicale. Venus vrea să te pui mai mult in valoare, să îți redescoperi plăcerile personale.

Citește continuarea pe ASTROSENS.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel