Venus intră în Leu (5 iunie). Daniela Simulescu: Este și planeta banilor! - Video
Autor: Andrei Itu | Publicat pe: 31 mai 2023, 12:30
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, spune ce ne aduce Venus în Leu.

Ei bine, când vorbim despre Venus în Leu, e ca și cum vorbim despre o regină. Venus o reprezintă pe Afrodita, este a doua planetă de la Soare. Venus este, așadar, zeița frumuseții, a iubirii, frumos, estetic, pasional, dar, atenție, este și a BANILOR, să nu uităm că dragostea, de multe ori, trece prin stomac. 

Venus în Leu poate căpăta o notă dramatică, vrem să ieșim, să dansăm, să strălucim, să ne lăudăm cu rochia pe care am cumpărat-o, vrem să fim văzuți, observați, filmați, să captăm atenția întregii lumi. Vom fi martorii unei explozii de energie, dorință, înflăcărare. Venus în Leu ne face să ieșim în lume și pur și simplu să strălucim. 

Atenție! Acest tranzit nu va fi unul simplu! Pentru că Venus va și retrograda în acest semn, între 23 iulie - 4 septembrie.

Mai multe aflăm de la Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, miercuri, 31 mai 2023, de la ora 14.00. Emisiunea va fi transmisă pe DC NEWS, DC NEWS TV, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale celor două site-uri.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?