Venus în Leu, de pe 5 iunie. Previziuni pentru primele șase semne din zodiac
Autor: Valentina Miu | Publicat pe: 02 iun 2023, 08:59
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Pe 5 iunie, Venus va părăsi semnul Racului, poposind în cel al Leului. Află care sunt previziunile pentru primele ȘASE semne zodiacale!

Pe 5 iunie, Venus va ieși din Rac, zodia sensibilității și a blândeții și va intra în Leu, unde va rămâne până la 9 octombrie.

Ce reprezintă Venus în Leu? O adevărată regină! Îți aducem aminte că Venus este întruchiparea lui Afrodita, a doua planetă de la Soare.

Totodată, este zeița frumuseții, a iubirii, a pasiunii și a esteticului. Însă, nu trebuie să uităm nici că Venus este și planeta banilor. Și, de multe ori, dragostea trece prin stomac.

Cu Venus în Leu, putem să căpătăm o notă dramatică. Ne dorim să ieșim, să strălucim, să dansăm, să ne lăudăm cu hainele cumpărate, să fim observați, văzuți, filmați. Vrem să captăm atenția tuturor. 

De asemenea, o să fim martorii unei explozii de înflăcărare, dorință și energie. Da, cu Venus în semnul Leului, dorim să ieșim în lume și să strălucim!

Venus vrea să ne bucurăm de viață și să ne oferim respect. Nouă înșine și celor din jur.

Cu toate acestea, nu o să fie un tranzit prea simplu. Spunem asta pentru că Venus o să și retrogradeze în același semn al Leului, între 23 iulie și 4 septembrie.

Berbec/Ascendent în Berbec

Venus va trece prin Casa a 5-a. Așa că trebuie să ai grijă de respectul în iubire, dar și respectul față de copii. Cu acest tranzit, din iunie până în octombrie, cu siguranță vei cere acest respect. Și dacă nu îl vei primi, trebuie să pleci sau să spui clar și răspicat că nu poți să funcționezi fără el.

Totodată, este recomandat să nu alegi cu mintea în această vară. Dacă ești singur și te implici într-o relație sau se întoarce cineva la tine, nu alege cu capul, fiindcă o să o faci greșit, din nou. Cere respectul cuvenit. Nu te duce în nicio direcție pe plan amoros până nu primești respect.

Învață-i și pe copii să fie respectuoși. Venus în tranzit prin Casa a 5-a are legătură și cu distracția, cu plăcerile și cu bucuria de viață. Așa că ai nevoie până în octombrie de toate acestea.

Taur/Ascendent în Taur

Venus o să își înceapă tranzitul în Casa a 4-a. Așa că este important să oferi respect familiei și să primești la fel din partea sa. Ai multă nevoie de acest respect.

După care, cu Venus prin această casă, până în toamnă, ai suficient timp să decorezi, să schimbi mobila, să vopsești sau să văruiești. Poți să mergi și la numeroase evenimente fericite, precum botezul sau nunta.

Când amintim de Casa a 4-a, ne referim și la acel "acasă" interior. Ar trebui să înveți să te respecți chiar și în acele momente în care te judeci foarte mult.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

La tine, Venus o să treacă prin Casa a 3-a. Deci, vorba dulce mult aduce. Cu Venus în această casă, unde mai stă și Marte pentru o perioadă, trebuie să ai limbajul cel mai estetic. Cel mai frumos mod de a comunica.

Ești foarte atrăgător prin folosirea replicilor potrivite. Cuvintele tale vor cuceri toți oamenii din jur, indiferent dacă ai o prezentare, mergi într-o călătorie sau te prezinți la un eveniment.

Poți să faci foarte multe victime în această vară, prin simplul gest de a deschide gura și de a vorbi! Acest tranzit o să îți priască de minune!

Citește continuarea pe: https://www.astrosens.ro/venus-in-leu-de-pe-5-iunie-previziuni-pentru-primele-sase-semne-din-zodiac_5950.html?fbclid=IwAR2z1FXkojiDZh6tLQ-eEfvi3gEeQWz2HbpDSw-hLQs2fwJM5fBSIfwq7ok

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?