Data actualizării:
Data publicării:

Tentativă de atac terorist la granița dintre SUA și Canada: Două persoane au murit. Toate punctele de frontieră au fost închise /video

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pexels
Foto: Pexels
Autoritățile din statul New York monitorizează îndeaproape un incident survenit pe Rainbow Bridge, din zona Cascadei Niagara, iar agențiile de stat sunt prezente la fața locului, a declarat guvernatorul statului New York, Kathy Hocul, potrivit Reuters.

Update:

FBI-ul investighează explozia a unui vehicul la punctul de trecere a frontierei Rainbow Bridge între Statele Unite și Canada, în apropierea cascadelor Niagara, ca fiind o tentativă de 'atac terorist', a informat Fox News, miercuri, citând surse anonime.

Potrivit raportului, două persoane din vehicul au decedat, iar un oficial al patrulei de frontieră a fost rănit.

Explozia unui vehicul este în curs de investigare, a scris Biroul de la Buffalo al FBI-ului într-o declarație pe X.

Toate cele patru puncte de trecere a frontierei internaționale din vestul statului New York au fost închise miercuri din cauza unui incident care a implicat un vehicul, conform media locale. Reuters nu a putut confirma imediat acest raport.

Autoritățile din statul New York monitorizează îndeaproape un incident la pod și agențiile sunt prezente la fața locului, a declarat guvernatorul statului New York, Kathy Hochul, într-o postare pe X miercuri.

Echipele de aplicare a legii din Canada sunt "implicate activ în evaluarea situației", a declarat premierul Ontario, Doug Ford, într-o postare pe X.

Oficialii agenției de frontieră din Statele Unite nu au avut un comentariu imediat, în timp ce omologii lor canadieni nu au răspuns imediat unei solicitări de comentariu.

Reprezentanții Departamentului de Stat al SUA nu au răspuns imediat unei solicitări de comentariu referitoare la închiderile raportate ale frontierei.

 

Știrea inițială:

Media locală WIVB a raportat anterior că toate cele patru puncte de trecere a frontierei internaționale între Statele Unite și Canada în vestul statului New York au fost închise, miercuri, din cauza unui incident implicând un vehicul la Rainbow Bridge. Reuters nu a putut confirma imediat această informație.

Oficialii agenției de frontieră din Statele Unite nu au avut un comentariu imediat, în timp ce omologii lor canadieni nu au răspuns imediat la o solicitare de comentariu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel