Vedetele Antena 3, mesaje emoționante după ce au aflat o veste cruntă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jurnaliștii Antena 3 au primt în această dimineață o veste care i-a îndurerat. Maria Cociorvan, bătrâna ridicată de DNA din propria casă şi trimisă în judecată pentru cumpărare de influenţă cu ouă "negre" şi miere, a murit noaptea trecută, al vârsta de 73 de ani .

"A murit un om simplu, un om necunoscut de cei mai mulți dintre noi,  dar cu o inimă foarte mare, un om foarte credincios, foarte integru, o luptătoare. Probail nu se va uita niciodată acea formulare  că "în România, trebuie schimbată chiar și mătura"", a spus Mihai Gâdea, într-o intervenție telefonică la Antena 3, după ce a aflat de moartea Mariei Cociorvan.

"Dumnezeu să o odihnească! A fost genul de simbol al omului simplu care luptă împotriva unei nedreptăți uriașe. Am făcut permanent comparația între destinul Mariei Cociorvan și cel al foștilor deținuți politici, care în vremea comunismului au avut de suferit în lupta cu sistemul și până la urmă au reușit să răzbească", a spus și Radu Tudor.

"Sunt bucuros că am cunoscut-o pe tanti Maria și că am învățat de la ea (...)  cum poți să fii demn în fața nedreptății", a declarat și Adrian Ursu.

Citește și: Bătrâna ridicată de DNA şi adusă în Bucureşti din greşeală a murit

De asemenea, Oana Zamfir a ținut să spună câteva cuvinte despre Maria Cociorvan: "În momente foarte critice am avut nevoie de repere și ele au venit dintr-o fibră foarte sănătoasă a poporului român. Și nea Verbiță Lisandru și tanti Maria au fost oameni în vârstă, întelepți și foarte demni, care au putut în momente de lașitate maximă a unora din această țară, în momente în care se frângeau coloane ca bețele de chibrituri, dumnealor să arate că poporul asta poate să arate și altfel", a afirmat jurnalista Antena 3. 

Și Alessandra Stoicescu mărturisește că o să îi fie dor de cea care o îmbrățișa și o mângâia de fiecare dată când se întâlneau: "Era prietena noastră dragă de suflet, bunica noastră, care ne suna de sărbători, o sunam de sărbători. Îmi rămâne în suflet ca o lecție de viață și ca o lecție de curățeni a românului din satul românesc".

Ulterior, ea a postat și pe contul ei de socializare un mesaj, la care a atașat și câteva fotografii, în care apare alături de Maria Cociorvan: "Doamna Maria Cociorvan s-a dus...Era bunica înțeleapta care ma îmbrățișă si ma mângâia cand ne vedeam. M-a îmbrăcat in costumul ei frumos... O sa-mi fie dor! Dumnezeu sa o aiba in paza Lui".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel