Urmărește emisiunea live
Povestea pisicuței livrate într-o comandă online de încălțăminte
Data publicării:
Autor: Andreea Deaconescu
WhatsApp
Sursa: Freepik
Sursa: Freepik
Un cuplu din Utah și-a trimis accidental pisica într-un pachet de retur Amazon, ținând-o captivă în cutie, fără hrană sau apă, timp de șase zile.

Pisica, numită Galena, a fost descoperită în cele din urmă în California, a raportat postul de televiziune KSL-TV din Utah, potrivit Business Insider.

Carrie Clark, proprietara pisicii, a observat că aceasta dispăruse pe 10 aprilie.

Timp de aproape o săptămână, Clark, împreună cu familia și prietenii, au căutat în casă și în oraș și au lipit afișe cu pisica dispărută, sperând să o găsească.

„Anxietatea și stresul de a nu ști ce i s-a întâmplat erau de neîndurat”, a declarat Clark pentru postul de televiziune.

Clark a primit apoi un mesaj care o informa că microcipul pisicii fusese scanat și, mai târziu în acea zi, a primit un apel de la un veterinar din California.

„Inițial nu i-am crezut și am crezut că era o farsă”, a spus Clark.

Veterinarul i-a spus lui Clark că pisica a fost găsită în interiorul unui pachet de retur Amazon, alături de cinci perechi de cizme.

„Am alergat să-i spun soțului meu că Galena a fost găsită și am izbucnit în lacrimi când ne-am dat seama că trebuie să fi sărit într-o cutie pe care am expediat-o miercurea treută”, a spus Clark.

În timpul pandemiei COVID-19, oamenii s-au îndreptat tot mai mult către cumpărăturile online, în loc să viziteze magazinele fizice. Schimbarea a adus o creștere semnificativă a numărului de retururi online.

KSL-TV a raportat că pisica a fost salvată din cutie, după șase zile fără hrană sau apă, de către un angajat Amazon care a găsit-o într-un depozit și a dus-o la veterinar.

Clark și soțul ei au zburat apoi în California pentru a se reuni cu pisica lor.

„A fost o reuniune uimitoare! Galena a încetat imediat să tremure și s-a relaxat în brațele mele când am putut să o țin din nou”, a spus Clark. „În ciuda faptului că era mai slabă și avea o ușoară deshidratare, analizele de sânge erau complet normale și nu avea nicio urmă de rănire!”, a mai declarat aceasta.

Asociația Americană de Medicină Veterinară declară că o treime din animalele de companie se vor pierde la un moment dat în viața lor, dar cele cu microcipuri au mult mai multe șanse să fie reunite cu proprietarii lor.

Un microcip pentru pisici costă în mod obișnuit între 40 și 70 de dolari (în România, între 30 și 200 de lei).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel