Vaslui: O mamă și-a găsit fiul spânzurat în curte. Mesaj trimis înainte de tragedie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Clipe greu de descris în cuvinte pentru o femeie care și-a găsit fiul spânzurat în curtea din spatele casei! Tragedia s-a petrecut în Vaslui.

Femeia şi-a găsit fiul spânzurat cu o funie de creanga unui copac din curtea din spatele casei azi dimineaţă, 7 martie, în jurul orei 7.00. Medicii de pe ambulanţă sosiţi la faţa locului nu au putut să facă altceva decât să constate decesul.

Cel mai probabil, tânărul de 15 ani s-a spânzurat în cursul nopţii, cu multe ore înainte să fie găsit. Din primele cercetări demarate de poliţişti reiese în seara dinaintea sinuciderii, tânărul a avut o discuţie cu mama sa. El nu accepta sfaturile mamei, considerându-le nepotrivite pentru el. Pe telefonul mobil al tânărului a fost găsit un mesaj expediat unei persoane apropiate prin care spunea că nu mai are rost să trăiască.

Tânărul sinucigaş a mai avut o tentativă de suicid în urmă cu aproximativ o lună, când o ambulanţă l-a luat de acasă cu leziuni la nivelul mâinilor (autilitice). Mama acestuia nu-şi explică gestul extrem al fiului ei. Adolescentul locuia împreună cu mama şi noul soţ al acesteia. Avea o singură soră de vârstă apropiată care învăţa la o şcoală din altă localitate, scrie Adevărul.

VEZI ȘI: Banciu, scenariu NEAȘTEPTAT despre Becali după ce va fi eliberat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel