România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 18 feb, 14:50
Vasile Varga a dezamorsat o bombă. Predoiu, întrebat despre întâlnirile cu ambasadorul SUA
Cătălin Predoiu a fost întrebat de deputatul Vasile Varga despre întâlnirile pe care le-a avut cu ambasadorul SUA, în timpul audierilor pentru funcția de ministru al Justiției.

"Pentru că am auzit nişte discuţii, înainte de a intra în sală, pe holul Comisiei noastre, şi pentru a dezamorsa, cred, întrebarea pe care v-ar fi pus-o altcineva, o să v-o pun tocmai eu, de la PNL. Aţi avut mai multe întâlniri individuale cu noul ambasador al SUA, Adrian Zuckerman. Câte asemenea întâlniri aţi avut, unde şi ce aţi discutat? V-am pus eu această întrebare pentru că întrebarea urma să v-o pună altcineva de la alte formaţiuni politice", a spus Vasile Varga.

"Întâlnirile nu au fost deloc individuale"

 

"Foarte rapid. Întâlnirile nu au fost deloc individuale. Au fost în prezenţa unor delegaţii şi de-o parte şi de alta. Au avut loc două la Ministerul Justiţiei, două la Ambasadă. La Ministerul Justiţiei, de fiecare dată, am discutat despre pregătirea profesională a magistraţilor. Pe scurt, ni s-a oferit sprijin pentru orice tip de pregătire profesională a procurorilor în materie de combatere a corupţiei şi a traficului de persoane. Iar la Ambasadă nu a fost practic o întâlnire. Am lansat împreună un astfel de program pilot de pregătire a unor experţi în citirea şi decodarea declaraţiilor martorilor, corelarea lor etc. cu experţi americani. În general, ni s-a oferit sprijinul pentru toate aceste forme de pregătire profesională", a răspuns Predoiu.

Vezi și: Șerban Nicolae, CEARTĂ cu Alina Gorghiu, la audierea lui Cătălin Predoiu

Predoiu, informații despre anticipate: Sunt multe buletine de vot îngrămădite

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro