Vasile Dîncu, ministrul Apărării, la DC News și Defense. Interviu eveniment pe situația de securitate, apărare și înzestrare / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Minsterul Apărării Naționale este prezent în cadrul unui interviu în care va aborda teme de securitate și apărare, dar probleme cu privire la înzestrarea Armatei române.  

Ministrul Vasile Dîncu va fi prezent pe data de 14 iulie 2022 în studiourile trustului DC Media Group, în cadrul unui interviu care va fi acordat DC News. De asemenea, îl puteți urmări și pe Defenseromania.ro.

DefenseRomania va prelua pe platforma sa interviul în care Vasile Dîncu va aborda problematica Armatei române, dar și teme de politică externă.

Interviul va fi difuzat pe platformele trustului pe 14 iulie 2022, începând cu ora 11:00, în direct.

Vor fi abordate teme de politică externă, consecințe și efecte ale invaziei brutale și neprovocate a Federației Ruse în Ucraina, arhitectura de securitate după invazia rusă și summit-ul istoric de la Madrid, rolul României la Marea Neagră, dar și programe de înzestrare ale Armatei în contextul în care bugetul pe apărare se va mări la 2.5% din PIB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel