Vasile Barbu (Protecția Pacienților): Și eu am fibrilație atrială
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Vasile Barbu, președintele Asociației Naționale pentru Protecția Pacienților, invitat la dezbaterea DC Media Group, a vorbit despre importanța unor molecule pentru afecțiuni cardiace, el fiind suferind de fibrilație atrială.
Președintele Asociației Naționale pentru Protecția Pacienților, Vasile Barbu, invitat la dezbaterea DC Media Group, a declarat că suferă de fibrilație atrială, una dintre afecțiunile care seceră mulți români, și că singurul lucru care-l salvează e un tratament cu niște molecule.

„Avem nevoie de cele inovative pentru o categorie foarte mare de risc a pacienților. Există molecule. Acestea molecule s-au dovedit a fi benefice. Eu sunt unul dintre beneficiarii acestui tratament. În fiecare dimineață și seară iau câte o pastiluță și nu mai am amețeli, mă simt foarte bine. Iată! Până și crizele de angor mi-au trecut. Nu le mai am, deși sunt un coronarian. (...) Am dovedit că este o boală foarte silențioasă. Și eu am fibrilație atrială deja cronică și cu mai multe intervenții pe diverse tehnologii medicale. O am în continuare, fibrilația atrială, dar singura soluție este acest tratament care m-a salvat și mă salvează de accident cerebral vascular", a afirmat Vasile Barbu.

Citeşte mai mult pe DC MEDICAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel