Vasile Avram şi Sorin Ţerbea rămân în arest
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
vasile_avram
vasile_avram

Fostul şef al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Vasile Avram, şi omul de afaceri Sorin Ţerbea rămân în arest, a decis definitiv Curtea de Apel Bucureşti, care a respins, vineri, recursul celor doi împotriva deciziei de arestare preventivă.

Decizia Curţii de Apel Bucureşti a fost luată cu opinie majoritară, unul dintre cei trei judecători din complet opinând în sensul cercetării celor doi în libertate, cu interdicţia de a părăsi ţara.

Curtea de Apel Bucureşti a judecat, joi, recursul celor doi împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti, prin care au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile. Pronunţarea a fost amânată pentru vineri.

Şeful CCA, Vasile Avram, şi omul de afaceri Sorin Ţerbea sunt cercetaţi de procurorii anticorupţie pentru luare de mită şi respectiv dare de mită. Cei doi au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, prin decizia Tribunalului Bucureşti din 25 septembrie. Avram este acuzat că ar fi primit 19.000 de euro de la Ţerbea în scopul delegării unor arbitri agreaţi de echipa de fotbal din Târgu Mureş, la jocurile ediţiei de campionat 2011-2012.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel