România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 02 dec 2019 / 21:18
Vasilcoiu o desființează pe Violeta Alexandru după dezinformare. ”Să vedeți surpriză”
Sursa foto: Agerpres
Cristian Vasilcoiu, fost consilier în Ministerul Muncii, a criticat aspru reacția Violetei Alexandru, după ce aceasta "a certat Inspecția Muncii ca nu ar merge softul Reges".

"Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a dat azi, din nou, în stambă, pe Facebook, unde a certat Inspecția Muncii că nu ar merge softul Reges, dând, evident, vina pe "greaua moștenire" de la PSD.

IM a precizat public: "Vă facem cunoscut că, astăzi, 2 decembrie 2019, începând cu ora 10, funcționarea portalului REGES a fost întreruptă din motive tehnice, independente de atribuțiile ce revin Inspecției Muncii în asigurarea funcționării optime a acestei aplicații. Nefiind o problemă tehnică generată de aplicație, ci o disfuncționalitate de comunicații de date, care a survenit neașteptat, nu a fost posibilă publicarea unui anunț prin care să avertizăm utilizatorii în legătură cu această situație".

Eu o invit pe Violeta Alexandru să descopere și să spună public care au fost motivele independente de Inspectia Muncii, care nu au nicio legătură cu PSD! Să vedeți surpriză!", a scris Cristian Vasilcoiu pe Facebook.

Vezi și: DEZINFORMARE marca Violeta Alexandru, după ce REGES n-a funcționat. Precizările care-i dau peste cap războiul politic cu PSD

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro