Vasilcoiu o desființează pe Violeta Alexandru după dezinformare. ”Să vedeți surpriză”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Cristian Vasilcoiu, fost consilier în Ministerul Muncii, a criticat aspru reacția Violetei Alexandru, după ce aceasta "a certat Inspecția Muncii ca nu ar merge softul Reges".

"Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a dat azi, din nou, în stambă, pe Facebook, unde a certat Inspecția Muncii că nu ar merge softul Reges, dând, evident, vina pe "greaua moștenire" de la PSD.

IM a precizat public: "Vă facem cunoscut că, astăzi, 2 decembrie 2019, începând cu ora 10, funcționarea portalului REGES a fost întreruptă din motive tehnice, independente de atribuțiile ce revin Inspecției Muncii în asigurarea funcționării optime a acestei aplicații. Nefiind o problemă tehnică generată de aplicație, ci o disfuncționalitate de comunicații de date, care a survenit neașteptat, nu a fost posibilă publicarea unui anunț prin care să avertizăm utilizatorii în legătură cu această situație".

Eu o invit pe Violeta Alexandru să descopere și să spună public care au fost motivele independente de Inspectia Muncii, care nu au nicio legătură cu PSD! Să vedeți surpriză!", a scris Cristian Vasilcoiu pe Facebook.

Vezi și: DEZINFORMARE marca Violeta Alexandru, după ce REGES n-a funcționat. Precizările care-i dau peste cap războiul politic cu PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel